Kooli söökla menüü

10Esmaspäev 11Teisipäev 12Kolmapäev 13Neljapäev 14Reede
Lõuna Lõuna Lõuna Lõuna Lõuna

Lõunasöök

Bolognese kaste

Taimetoit

Köögivilja Bolognese

Riis, aurutatud

Pasta, keedetud

Brokoli, aurutatud

Peedislalat küüslauguga

Hiinakapsas, paprika, till

Salatikaste

Seemnesegu

Rassolnik sealihaga (G)

Hapukoor R 10% (L)

Kakaopuding (L)

Maitsevesi

Rukkileiva- ja sepikutoodete valik (G)

Lõunasöök

Seapraad punases marinaadis

Taimetoit

Kapsahautis lihata

Tomatikaste

Kartul, keedetud

Tatar, keedetud

Kaalikapulgad, küpsetatud

Porgandisalat

Peet, hapukurk, roheline sibul

Salatikaste

Seemnesegu

Vichyssoise supp (L)

Krutoonid (G)

Kohupiim mustikakissselliga (L)

Maitsevesi

Rukkileiva- ja sepikutoodete valik (G)

Lõunasöök

Tursk taignas (G,L, M)

Taimetoit

Köögivilja pihv (G, L)

Tartar kaste (L,M)

Kuskuss, keedetud (G)

Kartul, aurutatud

Roheline hernes, aurutatud

Kapsasalat

Valge redis, petersell, kurk

Salatikaste

Seemnesegu

Kodune seljanka

Hapukoor R 10% (L)

Türgi Riisipuding ehk Sütlaç(L)

Rukkileiva- ja sepikutoodete valik (G)

Lõunasöök

Mulgikapsad sealihaga (G)

Taimetoit

Mugikapsad ilma lihata (G)

Kartul, keedetud

Riis, aurutatud (G)

Köögiviljad aurutatud

Kaalikasalat maitserohelisega

Peet, petersell, päevalilleseemned

Salatikaste

Seemnesegu

Šoti kartulisupp

Jogurti mõnus maius (L)

Maitsevesi

Rukkileiva- ja sepikutoodete valik (G)

Lõunasöök

Makaronivorm kanalihaga (G;L)

Taimetoit

Makaronivorm köögiviljadega (G;L)

Ürdi-jogurtikaste (L)

Panache

Porgandisalat

Hiinakapsas, till, kurk

Salatikaste

Seemnesegu

Kalasupp köögiviljadega

Leivasupp (G)

Maitsevesi

Rukkileiva- ja sepikutoodete valik (G)

Lõuna

Lõunasöök

Bolognese kaste

Taimetoit

Köögivilja Bolognese

Riis, aurutatud

Pasta, keedetud

Brokoli, aurutatud

Peedislalat küüslauguga

Hiinakapsas, paprika, till

Salatikaste

Seemnesegu

Rassolnik sealihaga (G)

Hapukoor R 10% (L)

Kakaopuding (L)

Maitsevesi

Rukkileiva- ja sepikutoodete valik (G)

Lõuna

Lõunasöök

Seapraad punases marinaadis

Taimetoit

Kapsahautis lihata

Tomatikaste

Kartul, keedetud

Tatar, keedetud

Kaalikapulgad, küpsetatud

Porgandisalat

Peet, hapukurk, roheline sibul

Salatikaste

Seemnesegu

Vichyssoise supp (L)

Krutoonid (G)

Kohupiim mustikakissselliga (L)

Maitsevesi

Rukkileiva- ja sepikutoodete valik (G)

Lõuna

Lõunasöök

Tursk taignas (G,L, M)

Taimetoit

Köögivilja pihv (G, L)

Tartar kaste (L,M)

Kuskuss, keedetud (G)

Kartul, aurutatud

Roheline hernes, aurutatud

Kapsasalat

Valge redis, petersell, kurk

Salatikaste

Seemnesegu

Kodune seljanka

Hapukoor R 10% (L)

Türgi Riisipuding ehk Sütlaç(L)

Rukkileiva- ja sepikutoodete valik (G)

Lõuna

Lõunasöök

Mulgikapsad sealihaga (G)

Taimetoit

Mugikapsad ilma lihata (G)

Kartul, keedetud

Riis, aurutatud (G)

Köögiviljad aurutatud

Kaalikasalat maitserohelisega

Peet, petersell, päevalilleseemned

Salatikaste

Seemnesegu

Šoti kartulisupp

Jogurti mõnus maius (L)

Maitsevesi

Rukkileiva- ja sepikutoodete valik (G)

Lõuna

Lõunasöök

Makaronivorm kanalihaga (G;L)

Taimetoit

Makaronivorm köögiviljadega (G;L)

Ürdi-jogurtikaste (L)

Panache

Porgandisalat

Hiinakapsas, till, kurk

Salatikaste

Seemnesegu

Kalasupp köögiviljadega

Leivasupp (G)

Maitsevesi

Rukkileiva- ja sepikutoodete valik (G)

Toitlustuse pakkuja

Üldinfo menüü kohta
Taimetoit võib sisaldada muna- ja piimatooteid
Teavet menüüs sisalduvate allergeenide kohta küsi köögipersonalilt
Menüü on koostatud lähtudes 10.-12.klassi vanuserühma toiduenergia ja toitainete vajadusest, järgides kehtivaid toitumissoovitusi
Joogivesi on igapäevaselt tasuta saadaval kogu päeva jooksul
Menüü muudatused kooskõlastatakse kooliga vastavalt hankelepingule. Erandolukorras, kus muudatus on vältimatu (nt ootamatu tooraine puudus), teavitatakse kooli esimesel võimalusel ning tagatakse toidu toiteväärtuslikkus ja mitmekesisus
Tähised menüüs
G – sisaldab gluteeniL – sisaldab piimatooteid (sh laktoosi)
M – sisaldab munaP – sisaldab pähkleid
PT – portsjontoodeVS-vähendatud suhkruga
Kontakt
Avaldatud 12.11.2025. Viimati muudetud 12.11.2025.